Hi!
Wij zijn TEEC2

And this is our story.

Opgericht in 2017 door Mark Mulder, werd The Enterprise Engineering Company 2 (TEEC2) opgericht om de kloof te overbruggen tussen academische kennis van organisatie modellering en de praktische toepassing daarvan. Mark’s visie was om een platform te ontwikkelen waar hij de DEMO-modelleringsmethodologie kon toepassen, doorlopend onderzoek kon uitvoeren en anderen kon informeren over de voordelen ervan.

Sinds onze oprichting is TEEC2 uitgegroeid tot een toegewijd team van vier fulltime medewerkers, waaronder een enterprise architect, data- en procesingenieurs, en verschillende parttime softwareontwikkelaars.

Onze unieke aanpak combineert intern ontwikkelde software met wetenschappelijk onderbouwde methodologieën om uitdagende organisatieveranderingen aan te pakken, zoals herstructureringen en bedrijfsuitbreidingen. Door gebruik te maken van onze eigen transactie-modelleringssoftware, vertegenwoordigen we bedrijfsprocessen en datastructuren effectief, wat zorgt voor efficiënte en duurzame transformaties.

Ons team

Heb je vragen over onze diensten of carrièremogelijkheden bij TEEC2? Ben je geïnteresseerd in samenwerking aan een project of wil je meer weten over onze oplossingen voor enterprise engineering? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om in contact te komen!

dr. ir. Mark Mulder

CEO-Senior Developer-Speaker

Enterprise architect met een sterke focus op onderzoek naar modellering methodologie en de toepassing daarvan in de praktijk.

Fiodor Bodnar MSc

Process and Data Engineer

Proces- en data-engineer, met een grote passie voor het leggen van verbanden tussen processen, data en software.

ir. Michiel Hamilton

Software Developer ir,
Softwareontwikkelaar die geen fouten en bugs tolereert.

ir. Jorge Gómez Vicente

Software Developer
Softwareontwikkelaar met een oog voor detail.

Rick Mulder

Software Developer

Rick, onze Lead Developer voor FrontEnd en algemene ontwikkelaar voor klantfunctionaliteiten, zorgt ervoor dat gebruikers de juiste elementen kunnen modelleren in een webgebaseerde omgeving.

Diane van Barneveld

Functional Management
Diane zorgt ervoor dat Simplified grondig wordt getest en dat gebruikers toegang hebben tot de juiste modellen. Daarnaast is zij het aanspreekpunt voor alle verzoeken om nieuwe functionaliteit voor de applicatie.